Technology Update | Flexible Manufacturing | 3D Bin-Picking

Technology Update | Flexible Manufacturing | 3D Bin-Picking

- 17:00

3D bin-picking is een techniek waarbij een robot ongesorteerde onderdelen uit een bak weet te herkennen en kan oppakken. Een techniek die robotica, software, camera en beeldverwerking combineert. Binnen de maakindustrie een efficiënte toevoeging.

In de Technology Update van het innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst van donderdag 24 maart vanaf 15 uur op Brainport Industries Campus willen we u daarom graag aan de hand van enkele praktische toepassingsvoorbeelden informeren over de mogelijkheden van bin-picking in de maakindustrie. Matthieu Bemelmans van Vincitech en Danny de Greef van Affix Engineering, beiden partner in het Fieldlab Flexible Manufacturing, presenteren de oplossingen die zij in samenwerking met de partners in het fieldlab hebben ontwikkeld en gevalideerd.

Daarnaast zal project manager Edwin van der Weele u bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het fieldlab en de mogelijkheden die het aan bedrijven uit de maakindustrie te bieden heeft. Tevens hebt u gelegenheid om een demonstratie te krijgen van de diverse proefopstellingen in het Factory of the Future Experience Center, waar het fieldlab gevestigd is.

Agenda


14:45 – 15:00
Inloop

15:00 – 15:10
Plenair welkom en introductie Innovatieprogramma, Brainport Industries en BIC
John Blankendaal, Brainport Industries

15:10 – 15:20
Introductie en toelichting Fieldlab Flexible Manufacturing
Edwin van der Weele, Brainport Industries

15:20 – 15:40
Wat is bin-picking en wat kan ik er nu al mee?
Danny de Greef, Affix Engineering

15:40 – 16:00
Flexibel bin-picken met robots en verschillende 3D technieken
Matthieu Bemelmans, Vincitech

16:00 - 17:00
Demonstraties proefopstellingen en netwerkborrel
Factory of the Future Experience Center

U kunt zich hier voor deze Technology Update aanmelden. U ontvangt dan voorafgaand aan het event alle praktische informatie.

Sluit