Technology Update | Smart Supply Network | Data delen in de keten

Technology Update | Smart Supply Network | Data delen in de keten

- 16:30

Op donderdag 24 juni vanaf 15:00 uur organiseert het innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst in samenwerking met Smart Connected Supplier Network (SCSN), de online Technology Update | Smart Supply Network | Data delen in de keten.

Samenwerking in leveranciersketens wordt steeds belangrijker. Hierin is het delen van data cruciaal, denk aan facturen, orders, logistieke en technische data, etc. Het verzenden, ontvangen en verwerken van deze ontvangen data is echter kostbaar, inefficiënt en foutgevoelig. SCSN biedt een nieuwe datastandaard én technische infrastructuur die het delen van data in ketens veel efficiënter maakt. In de afgelopen jaren is hard gewerkt aan SCSN met het resultaat dat SCSN nu beschikbaar is als kant-en-klare oplossing. Ondertussen maken er al honderden bedrijven gebruik van en ervaren zij direct het voordeel van snel en foutloos delen van data. Ongeacht hun positie in de supply chain, dus zowel OEM's als 1st tier, 2nd tier suppliers tot en met de groothandels. In dit webinar willen we SCSN in de praktijk laten zien en wat de concrete voordelen zijn van digitaal samenwerken in de keten.

Agenda
15:00 – 15:10
Welkom en introductie Innovatieprogramma, Brainport Industries en BIC
Michel Weeda, Brainport Industries

15:10 - 15:25
Introductie en laatste ontwikkelingen Smart Connected Supplier Network
Rutger van der Male en Mike de Roode, TNO

15:25 - 15:35
Het belang van het gebruiken & delen van data voor de high tech sector | maakindustrie
Rard Metz, Koninklijke Metaalunie

15:35 - 16:10
Korte pitches van verschillende toepassingen van de SCSN standaard
Diverse gebruikers

16:10 - 16:20
Stichting SCSN – toekomstvisie voor Smart Connected Supplier Network
John Blankendaal, Brainport Industries

16:20 - 16:30
Q&A en afsluiting

Aanmelden
U kunt zich voor dit online webinar aanmelden via het registratieformulier. U ontvangt dan voorafgaand aan het webinar nadere info met een link waarmee u kunt deelnemen.

Sluit