Technology Update XL

Technology Update XL

- 18:30

Op 1 juni aanstaande vanaf 13:30 uur organiseert innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst op de Brainport Industries Campus de vijfde editie van de Technology Update XL, het netwerkevent voor de High Tech Maakindustrie.

Tijdens dit event informeren we u in twee interactieve break-out sessies over de laatste ontwikkelingen op het gebied van innovatieve productietechnologie en digitalisering & robotisering, we gaan hierbij in op de verschillende fieldlabs en projecten. Daarnaast zal Carla Koen, Professor of Technology Strategy and Entrepreneurship van Tilburg University een keynote verzorgen over duurzaamheid in high-tech én presenteren we de Factory of the Future Experience, een serious game waarin we ondernemers meenemen in de transitie naar Industrie 4.0.

De middag wordt afgesloten met drinks & bites, waarbij er ruim gelegenheid is om te netwerken.

Programma

13:30 Welkom en opening, John Blankendaal en Frits Hoeve, Brainport Industries
13:40 Duurzame high-tech: een oxymoron? Prof. Carla Koen, Tilburg University
14:10 Update huidige en toekomstige projecten, Frits Hoeve
14:30 Introductie Factory of the Future Experience, Tim van der Grinten, Enversed Studios
14:45 Break-out sessie I
15:45 Koffiepauze
16:15 Break-out sessie II
17:15 Drinks & Bites
18:30 Einde

Voor de eerste break-out wordt u ingedeeld in één van beide sessies (innovatieve productietechnologie of digitalisering & robotisering). In de tweede break-out volgt u dan de andere sessie.

U kunt zich voor deze Technology Update hieronder aanmelden. U ontvangt voorafgaand aan het event een e-mail met praktische informatie.

Registratie

Sluit