Technology Update XL 2021/22

Op donderdag 19 mei vanaf 15 uur organiseert innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst op de Brainport Industries Campus de vierde editie van de Technology Update XL, het netwerkevent voor de High Tech Maakindustrie.
Tijdens dit event informeren de fieldlabs en projecten uit het innovatieprogramma u over de laatste Smart Industry technologieën.

Dat doen we na een plenaire start aan de hand van een achttal interactieve break-out sessies rondom Smart System Engineering, Smart Manufacturing, Smart Supply Network en Smart Working. U kunt aan twee van deze sessies deelnemen. Er is veel ruimte voor interactie en gelegenheid om uw eigen uitdagingen en vragen voor te leggen. De middag wordt afgesloten met drinks & bites, waarbij er ruim gelegenheid is om te netwerken.

Na afloop van het event bent u geïnformeerd over:

  • de laatste ontwikkelingen rondom 3D printing, flexibele automatisering, assemblage & fabriekslogistiek, digitalisering van de fabriek, data delen in de toeleverketen, software toepassingen inclusief digital twinning & AI;
  • waar en hoe u zou kunnen aanhaken bij projecten & activiteiten of uw huidige deelname kunt uitbreiden;
  • wat er op de Brainport Industries Campus aan (nieuwe) bedrijven en faciliteiten beschikbaar is.
  • ons gezamenlijke doel is om door technologische & sociale innovaties en slimme samenwerking de concurrentiekracht van de high tech maakindustrie te verstevigen.

Agenda

15:00 Welkom en opening door John Blankendaal, Directeur Brainport Industries
15:10 Keynote: Ondernemen met Virtual Reality & de Smart Factory Experience
Tim van der Grinten, Creative Director & Co-Founder Enversed Studios
15:45 Break-out sessie I*
16:25 Koffiepauze
16:50 Break-out sessie II*
17:30 Drinks & Bites

*Klik hier voor een uitgebreid overzicht van en toelichting op de break-out sessies.

U kunt zich voor deze Technology Update aanmelden via onderstaande button. U ontvangt dan voorafgaand aan het event alle praktische informatie.

Aanmelden


Sluit